Luckans infobrev vecka 10

2010 mars 13
Skriven av Thomas Nybergh

I detta infobrev presenteras evenemang på Luckan (Simonsgatan 8, Helsingfors) under tiden 13.3-27.3.2010.

13.3 kl.13 Saftsalong
Strängt förbjudet – av Dan Söderholm
Kampen mellan Människan och Lådan börjar med ett uppdrag att bevaka en svart liten låda. Nyfikenheten lockar fram odjuret människan och tillslut har han bara ett mål att öppna och finna lådans hemlighet. Från 5 år, längd 40 min.

16.3 kl. 17.30
Rådtorg – Hur skall min höst se ut?

Framtidsplanering tillsammans med kreativitetscoach Marie Mikkonen. Vad skall du göra nästa höst – jobba, studera eller starta eget? Börja planeringen redan nu.

17.3 kl. 10.30
Babycafé

Välkomna att träffa andra svensk- och tvåspråkiga föräldrar och småbarn i huvudstadsregionen. Vi leker, umgås och delar med oss av tips och erfarenheter vi stöter på i vardagen. Varje gång bjuds det på kaffe eller te, samt något smått att äta.

26.3 kl. 19
Open stage

Open stage är en unik möjlighet för ditt band att uppträda. Vi tar in tre band per kväll. Luckan står för handledning och teknik.

27.3 kl. 13 Saftsalong
Håll i hatten för katten – Svenskt gästspel

Följ Kokovsky i hans kamp med tingen som hela tiden trasslar till det för honom. Föreställningen sker i en ständig dialog med barnen som gärna hjälper clownen med goda råd. En familjeföreställning på 35 minuter som riktar sig till alla barn mellan 4 och 99 år. Biljetter 8, 7 och 5 eu

Inga kommentarer ännu

Lämna kommentar

Note: Du kan använda grundläggande XHTML i dina kommentarer. Din e-postadress publiceras aldrig.

Prenumerera pâ detta inläggs kommentarer